Tools

Dakadviseur alles over platte daken

zondag, 15 dec 2019

Brouwers Zink BV


Klik hier voor de website
Brouwers Zink kan een ruime sortering aan speciale gevelprofielen leveren. Enkele voorbeelden hiervan zijn de trapeziumvormige en sinusvormige profielen. Deze zijn op aanvraag leverbaar in diverse vormen en afmetingen. Hetzelfde geldt voor het cassettesysteem. Ook voor dit systeem geldt dat het in diverse afmetingen leverbaar is.

Eveneens bestaat de mogelijkheid om een dak of een gevel te bekleden door een combinatie van twee systemen. Een voorbeeld hiervan is het felssysteem in combinatie met het roevensysteem. De toepassing van deze combinaties vereist een bijzondere aandacht ten aanzien van de verbindingen. De technische adviseurs van Brouwers Zink zijn uiteraard graag bereid deze details met u te bespreken. Ook technische ondersteuning en eventueel begeleiding tijdens de uitvoering van de projecten is desgewenst mogelijk.

Als leverancier van maatwerk is Brouwers Zink overigens in staat dakbedekkingsystemen te leveren die door de klant ontwikkeld zijn, mits deze technische uitvoerbaar alsmede constructief en bouwfysisch verantwoord. De vele mogelijkheden bespreken wij graag met u.

  Hits: 825
RSS Feeds