Tools

Dakadviseur alles over platte daken

zondag, 05 juli 2020

Eurosafe Solutions


Klik hier voor de website
Werken op grote hoogte vraagt om betrouwbare systemen voor valbeveiliging. Niet alleen om de mensen die er werken te kunnen beschermen, maar ook om te kunnen voldoen aan de strenge eisen die de wetgever aan dergelijke locaties stelt.
Eurosafe Solutions is een toonaangevend Nederlands bedrijf met een netwerk in heel Noord-Europa. Van daaruit organiseren we dikwijls opvallende projecten voor prominente opdrachtgevers. Onze dagelijkse werkzaamheden omvatten het inventariseren van alle voorkomende veiligheidsrisico’s, het uitbrengen van advies om die knelpunten te verhelpen en het installeren van de speciaal daarvoor ontworpen systemen. Hierdoor kunnen alle onderhoudscrews de daken zonder enig gevaar betreden en vervolgens verantwoord hun werk doen.

Eurosafe Solutions verricht met een team eigen specialisten regelmatig bijzondere onderhoudsopdrachten met behulp van abseiltechnieken. Deze goed opgeleide professionals kunnen zelfs projecten uitvoeren en reparaties en onderhoud verrichten op plaatsen die buitengewoon lastig bereikbaar zijn. Valbeveiliging zonder compromis, daarmee staat Eurosafe Solutions op grote hoogte.

  Hits: 432
RSS Feeds