Tools

Dakadviseur alles over platte daken

woensdag, 31 mei 2023

De IJzeren Man b.v.


Klik hier voor de website
De IJzeren Man b.v. is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van dak- en gevelbeplating. Per jaar worden er door De IJzeren Man b.v. circa 250 projekten voorzien van dak- en/of gevelbeplatingen.

De IJzeren Man beschikt over een goed geoutilleerde zetterij, waar alle benodigde hoek- en afwerkprofielen in eigen beheer worden geproduceerd. Alle beschikbare kleuren in vlakke platen op voorraad om bewerkt te worden tot het gewenste profiel. Bovendien heeft het bedrijf ook de beschikking over een profielwals voor het leveren en aanbrengen van aluminium goten. Deze profielwals is gemonteerd in een bestelwagen, zodat het produceren van de goten op de bouwplaats gebeurt.

De IJzeren Man is aangesloten bij de branchevereniging D.W.S. (Dak en Wandsystemen), welke zich permanent inzet voor de verbetering van de kwaliteit en de veiligheid in de beplatingbranche. Om permanent kwaliteit te leveren hebben alle monteurs van het montagebedrijf de montageopleiding van DWS/kettlitz gevolgd alsmede de basisveiligheid VCA.

  Hits: 507
RSS Feeds